Komárom-Esztergom megye, Tatabánya

Újra felbukkant a hírhedt tolvaj, Repülős Gizi, aki most Tatabányán próbált bejutni egy férfi otthonába. Régi trükkel, egy kitalált mesével próbált bejutni egy idős férfi lakásába Repülős Gizi – írta a Blikk.

A férfi fia a lapnak azt mondta, a tolvaj bement a kapun, és váltott pár szót az apjával. Egy színházi dolgozóról kérdezősködött, aki valahol ott lakik.

Az idős férfi nem ismerte fel a közismert tolvajt, de valahogy ösztönösen gyanús lett neki a nem túl életszerű történet, hiszen a környéken nem dolgozik senki színházban.

A kérdezősködéshez pedig elég becsöngetni, nem kellett volna hívatlanul benyitni a kapun. A férfi felszólította, hogy menjen el, a kutyája pedig belekapott Repülős Gizi gurulós bevásárlótáskájába.

Nyomozás nem indult, mert az ingatlantulajdonosok nem tettek feljelentést – írta a kemma.hu Komárom-Esztergom megyei hírportál.

K. Sándorné B. Gizella 1953-ban került először összeütközésbe a törvénnyel besurranásos lopás miatt, az elmúlt évtizedekben több mint kétszáz bűncselekményt követett el, 19-szer ítélték el, 17 évig ült börtönben. Nevét onnan kapta, hogy az ötvenes években belföldi repülőjáratokkal utazott lopni.

Forrás: hvg.hu

Ha tetszett oszd meg te is!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Facebook hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés